Elke dag worden we overladen met informatie, in woord en beeld. Het is daarom belangrijk dat jouw boodschap of product eruit springt en opvalt. Dat vraagt om een sterk beeld waar inhoud en vorm goed zijn samengebracht. Een beeld dat hoofd en hart raakt.
Ik denk graag met je mee over inhoud en vorm om tot een aansprekende creatieve oplossing te komen. Wat maakt dat wat jij wil communiceren bijzonder, wat is belangrijk om te laten zien? Welke vorm past bij jouw product of dienst, waarmee bereik je de doelgroep? Dat zijn de dingen die ik onderzoek door te luisteren, bespreken, verzamelen, analyseren en schetsen. Doordacht en op gevoel, met een scherp oog voor zowel detail als totaalbeeld. Het eindresultaat is een product dat in het oog springt en jouw identiteit zal versterken. Met een herkenbaar eigen gezicht en de juiste uitstraling.

SAMENWERKING
Ik ben er één van Paginatwee, een samenwerkingsverband met collega-ontwerper Regine Mateman. Wij bundelen onze krachten voor het maken van boeken, brochures en magazines. Dat doen we vanuit ons gedeelde enthousiasme voor boeken en drukwerk, en de liefde voor papier en afwerking. Zie de Paginatwee website voor info en voorbeelden. 
Zijn voor de realisatie van het ontwerp een tekstschrijver, fotograaf, illustrator, webbouwer, lithograaf, drukker of andere vaklui nodig? In de loop der jaren heb ik samengewerkt met tal van specialisten, elk met hun eigen expertise en kwaliteit, die we kunnen inschakelen. Mensen uit je eigen netwerk zijn ook welkom. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerking en laat me graag inspireren.

OPLEIDING | WERKERVARING SANDRA DERKSEN (1968)
In 1991 studeerde ik af aan de kunstacademie Constantijn Huygens in Kampen. Daarna werkte ik bij omroep NCRV in Hilversum (1992 -1998) en Proforma ontwerp en advies in Maarn (1998 - 2000). Maakte onder andere logo's, magazines, (programma)boekjes, kranten, jaarverslagen en periodieken, en leerde veel over het vak en alles wat erbij komt kijken. 
Vanaf 2000 werk ik als zelfstandig ontwerper voor diverse opdrachtgevers. Ontwikkelde veel huisstijlen en websites, maakte boeken voor uitgeverij Roodbont en seizoensbrochures voor Kaemingk. 
Sinds zomer 2017 ben ik docent beeldende vorming (eerstegraads, opleiding DBKV ArtEZ Arnhem) en combineer ik ontwerpen met lesgeven. 
Zie voor een uitgebreid cv mijn profielpagina op LinkedIn.
terug naar boven